torstai 30. huhtikuuta 2015

Ilmapalloja ja serpentiinejä!



Ilmapallot on, serpentiinit on, simat ja munkit on, herkut on, saippuakuplat on, grillattavat on! yksi oleellinen vaan puuttuu ja se on meidän iskä! Kaikki on siis valmiina Vapun viettoon muuten, mutta täytyy ootella vielä Markus töistä. Onneksi hiän kotiutuu pian!

Meillä ei ihan mennyt kaikki niinkuin piti. Huugo halusi olla hämähäkkimies mutta nähtyään itsensä peilistä, rupesi hysteerisesti itkemään ja huutamaan "pelottaa!".. suihkuun siis. Ronnin piti olla minion ja poika ei todellakaan ollut tyytyväinen lopputulokseen.. suihkuun siis hänkin marssi suuttuneena. Lupasin, että Markus voi maalata jotain muuta kivaa kasvoihin kunhan kotiutuu. Simat tein itse ja en tiedä möhlinkö jotain hiivan kanssa, kun happoja ei juuri ole? mutta ehkä näiden pikkuseikkojen ei anneta häiritä..

Niia sai jo tiistaina aloittaa vappuilut, kun kerhossa oli vappurieha. Silloin oltiin prinsessoita, mutta tänään ollaankin sitten perhosia :)





Rasmus puki päällensä viime kauden me&i:ta ja muuttui Reetaksi. :D


Aamulla kun herättiin, oli maa ihan valkoinen. Nyt paistaa aurinko ja lumet pian sulaneet. Näyttää siis siltä, että grilli käy tänään kuumana ja krokettia päästään pelaamaan lumihangen sijasta nurmikolle! Täytyy vaan pukea hyvin päälle! 

Oikein rattoisaa Vappua kaikille! Ei anneta kolean kelin pilata fiilistä.















Miten teidän perhe viettää Vappua?

2 kommenttia:

  1. Mikä on tuo hämmentävän näköinen kaakku tuolla? :D

    VastaaPoista
  2. Heh, vaikka se ei ehkä näytä siltä, niin se on valkosuklaakakku dominokeksi pohjalla! :D

    VastaaPoista