sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Saa kai sitä hullukin haaveilla


¡Buenos días!

Nyt tää menee kyllä jo ihan yli, tää matkakuume. Lasketaan päiviä, tunteja "joo 13 päivän päästä tähän aikaan ollaan lentokoneessa" "13 vrk ja 2 tuntia, nii ollaan varmaan jo hotellilla." "Sit viedään vaan tavarat hotellille ja lähetään ravintolaan" Eka päivä on siis hyvin tarkkaan läpi käyty päässä, siitä alkaen kun aamu viideltä startataan kohti Helsinki-Vantaata.

Keksin koko ajan jotain valittamista Suomesta. Toisinaan on huonon sään vika, että mulla on huono päivä, toisinaan käyn itseäni kiusaamassa ja katselen muiden maiden sääennusteita ja haukun Suomen säätä. Nytkin on muuten aika kylmä tuuli tuolla ulkona ja Alcudiassa on ollu tänään +32c lämmintä!!! Mietin koko ajan, että tässähän kerkeis äkkilähdön ottaa ennen Espanjan reissua, voitais lentää Turkkiin ja sieltä sit Espanjaan. Ihan höyryymistä siis vaan. Hullun haaveiluja. Mutta kun tuossa 15 km päässä on tuo lentokenttä, mistä sinne pääsisi lyhyelläkin varoitusajalla. 

Ajatukset on ollu koko ajan Espanjassa ja Turkissa, yksi matkalaukkukin on jo pakattu ja Alcudia videoita tuli eilisiltakin kateltua. Onneks mie tiiän, että mulla on kyllä varmasti kohtalotovereita, vai onko? voiko kukaan hurahtaa näin pahasti tähän hommaan? Käsi ylös.. o/ Lapset on ainakin yhtä levottomia, kun äiti. Päiviä ja tunteja lasketaan yhdessä ! Niia ja Ronni olivatkin jo pakkailemassa koko omaisuuttaan mukaan, piti jo vähän toppuutella.




"Joko mennään, joko mennään, montako päivää reissuun?" Heikkakin sai oman passinsa ja oon kyllä sitä mieltä, että ihan rahastusta koko homma. Ennenhän lapset oli mainittu vanhemman passissa ilman mitään lisäkuluja. Nyt passi maksaa 44e jokaiselta ja passikuvat meillä päin oli 15e ja passi voimassa vain sen 5 vuotta.

Minun on ollut pakko ajatella asioita jo hiukka eteenpäin, höyrytä siis. Espanjassa ollaan vaan viikko, normaalisti kotiinpaluu ärsyttäs ihan sikana, mut nyt ei, koska edessä häämöttää reilu 2 viikkoa Turkissa. Mut kun mie tiiän, että sekään ei riitä. Talvelle on jo kateltava uutta matkaa, ettei Turkista masenna tulla kotiin.. enhän mie muuten, mutta veronpalautukset kutittaa takamusta. Oispa kiva päästä Suomesta pois niin pitkäksi aikaa, että näkisi milloin se koti-ikävä sitten yllättää..  Viimeksi ainakin tultiin reissusta naamat kurtussa kotiin. 

Dubaita olen tutkinut kaksi päivää, Krabillakin kävin matkalla omassa päässäni. Dubaihin lentäisi vain reilu kuusi tuntia, joten senkin puolesta se kuulostaa houkuttelevammalta. Markus ei Thaimaalle muutenkaan lämmennyt. Dubaissa tuntui olevan nähtävää niin paljon, että mitenhän sitä viikossa ennättäisi tutkia joka koloa.. Dubain alkoholiasiat on mulle se ja sama. Markus saisi ostettua lentokentältä tissutteluoluensa jos haluaa. Ainut mikä mietityttää, että eikö tosiaan turisteillakaan polvet ja olkapäät saa olla näkyvillä? Tällaista tietoa sain lukemalla Dubaikokemuksia, mutta korjatkaa ihmeessä jos asia ei ole niin. Jessus siellähän on niin kuumakin, että senki puolesta tekisi mieli rimpsastella mahdollisimman vähissä vaatetuksissa. 

Tuli nyt kirjoiteltua pelkkää höyryämistä. Yritän saada ensi viikolla itseni ruotuun ja tulen kirjoittelemaan jotain viisastakin välillä. Pienten lasten äidit ja isit hoi, tulevalla viikolla kirjoittelenkin yhteistyössä Muumibabyn kanssa. Olkaa kuulolla. Mutta kerro sinä ensin minulle minne kannattaa ehdottomasti matkustaa lasten kanssa? Onko Dubai niin ihana paikka, minkä kuvan olen siitä saanut? 

adiós




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti