sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Viimeiset tunnelmat Mallorcasta


                                     


Kotona jälleen. Eilen startattiin paikallista aikaa 5.15 hotellilta ja kotona oltiin klo 22 jälkeen. Niia oli kotiintullessa niin onnellinen, kun kukaan ei ollut sotkenut hänen huonettaan ja minä olin onnellinen kun tuli ennen reissua puunattua joka nurkka, olipa mukava tulla kotiin! 

Matkasta on vaan hyvä fiilis ja on taas yksi hyvä muisto mitä muistella sitten kiikkutuolissa. Mallorca oli kaunis paikka. Itse Alcudia oli meidän makuun liian rauhallinen, jos sinne joskus takaisin menisi, ehdottomasti palmanova olisi kohteemme. Auto siellä kyllä kannattaa vuokrata ehdottomasti useammaksi päiväksi, että saa saaresta kaiken irti. Liikenne on aivan samanlaista kuin Suomessakin. Alcudia on rantansa puolesta lapsiperheille hyvä paikka, mutta kyllä kaikki muut paikat missä kävimme oli houkuttelevimpia. Hotellia Bellevue club emme suosittelisi kellekään. Täynnä möykkääviä Brittejä ja kai sitä on tullut synnyttyä pikkurilli pystyssä, kun respan henkilökunta sanoi Brittien kehuvan kyseisen hotellin huoneita. Eihän me käyty kun hotellilla nukkumassa, mutta ei sinne kyllä ollut kiva iltaisin kammeta. 



Minä olin se luotettava kartanlukija. :) Palmasta Alcudiaan tuli matkaa 58 km, joten autolla pääsee nopsastikin kulkemaan paikasta a paikkaan b. Välimatkat ei ole pitkiä.



Viimeisimmiltä päiviltä ei tullut bloggailtua joten tässä hieman kuvia...















Ronnin toive toteutettiin. Kävimme Palmassa Palma aquariumissa ihmettelemässä mereneläviä. Kokemus oli kyllä itsellekin mahtava. 


















Nyt meidän perhe kuittaa ja matkahöyrämiset on tältä erää tässä. Toivottavasti saatais se kesä tänne meille Suomeenkin pian, lämpöä kaivattaisiin kovasti! Turkki kutsuu heinäkuussa ja se lämmittää kovasti mieltä eikä kotiinpaluu ollut ihan niin masentavaa mitä yleensä viikon reissun jälkeen.

Pojillakin starttasi viimeinen kouluviikko ja kesäloma sen kun lähestyy. Niialla loma alkoikin jo ennen reissua ja nyt pidetään peukut pystyssä, että Niia ja Huugo saa syksyksi kerhopaikat samasta kerhosta ja samasta ryhmästä. Nyt mie jatkan taas kahvin killittämistä. Viikko mennyt pikakahvilla ja oishan se toki toinenkin viikko mennyt, mutta kun kerran tuota kunnon kahvia on tarjolla niin nautiskelen sitä nyt mielin määrin! :) 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti