maanantai 11. toukokuuta 2015

Hääpäivän huumaa

Kolme vuotta sitten 11.5 minusta tuli Rouva Kisonen. Voi sitä onnenpäivää. Melkein vuoden kestänyt hössöttäminen ja suunnittelu kaason kanssa kannatti, päivästä tuli täydellinen. Naimisiin piti alunperin mennä vasta kesäkuussa, mutta kun Huugo ilmoitteli jo tulostaan, oli häitä aikaistettava. Häihin asti yritin piilotella kasvavaa masua Markuksen huppareilla ja melkein puolessa välissähän raskaus olikin hääpäivänä, kun asia tuotiin julki. Olihan sitä "kasvamista" vähän ihmeteltykin :) Ikonen ammuttiin rakettina taivaalle ja elämä Kisosena sai alkaa. 




Entä sitten kun linnut on lähteneet
ja verkkaan käy virtojen juoksu,
entä sitten kun päivät on viilenneet
ja poissa on nurmien tuoksu,

sinä vieläkö viivyt mun vierelläin
tuuli tuiskuna lunta kun heittää,
yhä kätesi löydänkö kädestäin
paksu jää vaikka muistoja peittää.

Entä sitten kun päivä jo hämärtyy
se pois viekö elämän uskon,
entä sitten kun eessämme värjäytyy
ranta taivaan jo väreillä ruskon,

sinä vieläkö viivyt mun vierelläin
aallot raueten iltaan kun taipuu,
yhä kuiskaatko hiljaa mun nimeäin
päivä lopulta mailleen kun vaipuu.

Entä sitten kun lyhenee askeleet
on haaveiden tilalla muistot,
entä sitten kun silmiin saa kyyneleet
nauru lasten ja leikkipuistot,

sinä vielä jos viivyt mun vierelläin
kun on kaikki jo sanottu kerran,
sulle ojentaa tahtoisin elämäin
se on sun yhden elämän verran.
















<3


Viikonloppu meni meillä leppoisasti Lieksassa kesämökillä. Lähdettiin kiireellä ajelemaan kohti Lieksaa, kun aamupäivän aikana vasta päätettiin mökille lähteä. Käytiin Lieksassa kaupassa ja Niia kovasti ihmetteli, et onko siellä muka kauppoja ja ollaanko oikeasti Suomessa vaikka ollaan Lieksassa.. Pojat jäi isänsä luokse viettämään viikonloppua ja me jatkettiin matkaa Pielisen rannalle. 










Lauantaina syötiin mummon ja ukin kanssa hyvin ja kahvin kanssa herkuteltiin tekemääni kakkua. Sunnuntaina pyörähdettiin vielä anoppilassa ennen kotiutumista. 




Mummon ja ukin luona heppailemassa.


Lapset oli taas askarrelleet omin pikku kätösin minulle ihania lahjoja ja voin vaan kuvitella miten on taas kieli keskellä suuta ollut kun lahjuksia tekivät. Lasten tekemät lahjat on kyllä parhaimpia lahjoja mitä voi saada.








Sitten tähän päivään ja arkeen paluuseen. Meillä tää maanantai on ollut kyllä yhtä känkkäränkkää. Niia ja Huugo ovat tapelleet koko päivän. Huugon elämäntehtävä on ollut Niian äilyyttäminen. On taas uhallaan pukenut päälleen Niian vaatteita ja varastanut leluja, on nipistelty ja kokeiltu mitenkä kovaa se toinen sitten huutaa. Rasmus tuli koulusta kuumeisena. Ruoka oli ihan tosi pahaa kaikkien mielestä ja eilen puunattu koti näyttää enemmänkin kaatopaikalta. Markus on illassa, mutta eipä haittaa! Jaksaa jaksaa! sotkekoot, mie siivoon ja tapelkoot niin paljon kun lystää! Nyt ei jaksa kun hymyillä! Kohta nautitaan auringosta!






Saatiin lainaan reissua varten tällainen kantoreppu. Nyt ei haittaa vaikka missä kinttupoluilla seikkailtaisiin niin päästään eteenpäin toisin kuin rattailla.

Mukavaa viikkoa kaikille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti