lauantai 18. huhtikuuta 2015

Yhdet kuohuvat terassilla

Viikonloput saa miussa aikaan aina jonkun ihme piristymisen. Piristyminen alkaa oikeastaan jo siitä, kun usein perjantaina käyn ostamassa itelleni kukkia. Toistaiseksi siis ostan vielä kukkani itse, vaikka oon sanonut Markukselle, että ottais minun ukista mallia. Ukki piti aina huolen, että mummolla oli maljakossa jonkinlaisia kukkia, kaupasta ostettuja tai itse kerättyjä. Viikonloput on myös siksi mukavia, koska Markus ei ole töissä ja voidaan tehdä jotain kivaa koko perheen voimin. Kaikista kivimpia viikonloput on silloin, kun isommat pojatkin on kotona, silloin me tehdään yleensä aina jotain tosi kivaa! Viikonloput ei koskaan ole meillä vain päiviä muiden päivien joukossa, vaan niistä tehdään pienillä asioilla mukavia ja rentouttavia.

Aamulla mietin, että kyllä se tuo kalsea terassi pitää saada viimeistään vapuksi kuntoon. Kelien lämmetessä, sinne voisi kammeta aamukahville, päiväkahville tai vaikka ruokailemaan. Halusin sen myös sellaiseksi, että sinne on kiva mennä vaikka vain löhöilemään. Huomenna vasta seuraavat kutsut, tässähän joutais lähteä vaikka Wihoselle etsimään sisustusideoita.. ja niitä löytyikin tuotavaksi kotiin asti. 

Päivä puuhailtiin koko perhe ulkona isompia poikia lukuunottamatta ja laiteltiin terassia. Huippu keli ja terassillakin tarkeni auringon jo lämmittäessä lasitusten läpi.

Ärsyttää tosi paljon, etten saanut kuviin sitä "tunnelmaa" mikä terassilla nyt on. Oon aivan rakastunut lopputulokseen, mikä ideoitiin yhdessä samalla kun tehtiin ostoksia.. ja kun saan ensi viikolla matot lattialle ja pari koristetyynyä sohvalle niin olen täysin tyytyväinen lopputulokseen. Markus ehdotti vielä kotiinpaluu matkalla, että käydäänkö meidän lemppari kuoharia illaksi, ei tarvinnut puhua ympäri, käydään vaan! Olin ajatellut, että korkataan se kun lapset nukkuu ja juodaan tuolla terassilla, kun kyttilöitäkin sytyttelin, mut saa nähä, aika kylmä on! Täytyy ainakin aamutakit kaivella esille. Jos ei oo pakkasta niin ainakin lähellä hipoo, hyrrr.






Minä olen ihan rakastunut nuihin hiiriin, mitä Wihoselta saa. Onneksi vihdoin löysin tuommosen ylisöpön, kun jouluiset hiiret piti laittaa kaappiin odottamaan seuraavaa talvea. Säälittävällä äänensävyllä kysyin vielä Markukselta, että voiko tuo hiiri muuttaa meille ja siellä se nyt terassilla on piristämässä ilmettä. Ihana ! 








Näppäränä Markus maalaili häälahjaksi saadun pirttikaluston terassille sopivaksi. Tähän kuvaan en ole yhtään tyytyväinen. Vaikka mitenkä yritin kuvata niin ei pääse oikeuksiinsa yhtään. Paljon, paljon herkullisempi on livenä. 













Näitäkin avaimia ja työkaluja olen aina Wihosella kuolannut. Nuo työkalut on ihan ylisöpöt! :)


Mutta missä valkoinen puulattia ja hirsiseinä? Sellaiset kun olisi vielä niin alkais koti olla aika unelma. Ikinä en seuraa mitään trendejä sisustuksessa, vaan kotia laitellaan sellaiseksi kun se omaa silmää miellyttää. Nyt se on kyllä aika lähellä sitä, mistä olen unelmoinut! Nyt kesää kohti kun mennään, on minulla selkeästi väriyhdistelmät valkoinen, harmaa ja vaaleanpunainen ollut käytössä. 



Sisustuksen jälkeen vielä siskon kynsistudio saapui kotikäynnille ja siinäpä sitä muutama tunti vierähtikin. :)



















Illalla saunottiin ja lapset ottikin kunnon vaahtokylvyt samalla. Nyt kun joka iikka on untenmailla on vihdoin lasillisten aika! Parasta kuohuvaa parhaimmassa seurassa! Tykkään. 















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti