keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Mökkihöperöt ihmisten ilmoilla

Meinattiin jo alkulomasta masentua, kun Heikan sairastamiselle ei meinannut loppua tulla. Ensin kuumeilua ja kun siitä päästiin eroon, alkoi ihana mahatauti. Mökkihöperyys meinasi ruveta vaivaamaan ja lapsetkin kilisi, miten tylsää kun ei voida tehdä mitään eikä kukaan voi tulla meille. Tänään vihdoinkin oli mahis tehdä jotain ja me lähdettiin Mukulakadulle.

 


Niian kyläkauppa.


Heikka kapteenina.

Huugo lähti viemään Niiaa junalla Ruotsiin. :)
 


Mukulakatu on kiva näille pienille ja kyllä siellä aina nopsasti se parituntinen vierähtääkin. Minä kuitenkin surkuttelen jatkuvasti, et voi kun Joensuussa olisi vielä Hoplop! Poikien ollessa pieniä tuli usein Lieksasta ajeltua tänne ja tykättiin kyllä kovasti. Nyt pojat kotiutuu viikonlopuksi ja me tehdäänkin sitten päiväreissu Kuopioon Hoploppiin. Se on kyllä sitten sellainen paikka, missä varmasti kaikenikäiset lapset viihtyy! Pitää miun ehkä pistäytyä samalla reissulla pikaisesti Ikeassakin.. ihan vaan siksi, kun kerran siellä suunnilla satutaan olemaan.. :D

Niia ja Huugo läksi vielä Taija-tädin luokse lettukesteille. Eli saatiinpas sitten lopulta lapsille pientä tekemistä järkättyä ja lisää kivaa on viikonloppuna tiedossa! :) Mökkeilyäkin mietittiin, mutta taidetaankin aukaista mökkeilykausi ensin ilman lapsia ensi viikolla, kun lapset karkaa mummolaan! :) 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti